KNOWLIMITS obsadila první místo ve 4 prestižních žebříčcích

Jsme hrdí na náš tým, který se neustále rozrůstá o další specialisty, což nám umožňuje nabízet flexibilní, proklientský a rychlý přístup. I díky tomu jsme obdrželi čtyři významná ocenění. Máme radost, že naše dlouhodobé nasazení a úsilí oceňují nezávislé organizace RECMA a COMvergence a podařilo se nám umístit na první příčce hned čtyř prestižních žebříčků. Dokázali jsme tak, že i lokální agentura může předběhnout velké síťové agentury.

Ohlédnutí za uplynulým rokem ukazuje, jak si stojíme mezi mediálními agenturami v Česku. Potřetí v řadě jsme v rámci Domestic reportu společnosti RECMA obhájili titul nejúspěšnější české mediální agentury, která navíc jako jediná získala profil Dominant. To je pro nás skvělý výsledek, protože report hodnotí například aktivity a úspěšnost agentur ve výběrových řízeních s důrazem na aktuální situaci a také na velikost klientského portfolia, růstové momentum, získaná ocenění nebo změny a stabilitu klíčových leaderů agentur v posledních třech letech. Pozici jedničky na trhu jsme potvrdili i v žebříčku Overall Activity s podílem 14,3 % v oboru mediálních služeb.

Získali jsme také titul největší agentura v ČR na základě žebříčku Media Agency Billings Ranking & Market Shares, kde jsme se s celkovou částkou 192 mil. USD za mediální služby poskytnuté našim 136 klientům umístili na první pozici.

Loňský rok byl pro nás úspěšný i v oblasti výběrových řízení. Za rok 2022 jsme byli nejúspěšnější na poli nově získaného byznysu na českém trhu. Podle žebříčku New Business Barometer společnosti COMvergence si za něj naše agentura v roce 2022 připsala celkem 28,6 mil. USD. Našimi novými klienty se staly například Rixo, Storck nebo Emil Frey Group.

Na první pozici mezi mediálními agenturami jsme se dostali mimo jiné díky expertíze, posilování týmů a rozšiřování klientského portfolia. Sledujeme aktuální trendy, proto klíčovou roli hraje také naše práce s daty, která dokážeme získat a strategicky využít.

#1 Recma Domestic Report 2022 – profil Dominat jako jediní v ČR

#1 COMvergence New Business Barometr 2022

#1 COMvergence Billings 2022

#1 Recma Overall Activity volume 2022