KNOWLIMITS obhajuje prvenství v RECMA Domestic reportu

Agentura KNOWLIMITS se po šesti měsících od poslední aktualizace opět umístila na prvním místě Domestic Reportu ČR za rok 2023 od společnosti RECMA. Již potřetí v řadě tak obhájila titul nejúspěšnější české mediální agentury. S výrazným náskokem vede nad ostatními agenturami a jako jediná díky dosažení 24 bodů získala profil Dominant.

RECMA Domestic Report hodnotí agentury v 18 kritériích, které dělí do dvou základních oblastí – Vitality a Structure. V rámci části Vitality jsou hodnoceny aktivity a úspěšnost agentur ve výběrových řízeních s důrazem na aktuální situaci a také na velikost klientského portfolia, růstové momentum, získaná ocenění nebo změny a stabilitu klíčových leaderů agentur v posledních třech letech. Sekce Structure se pak zaměřuje na rozsah zdrojů v rámci dalších služeb agentur, respektive strukturu klientského portfolia a jejich zákaznickou loajalitu. KNOWLIMITS se podařilo celkově získat 24 bodů, čímž se úspěšně dostala na první místo a obdržela profil Dominant.

Mezi další agentury, které se v žebříčku zařadily za KNOWLIMITS, patří s profilem High agentury PHD (19 bodů), respektive OMD (14 bodů).

Společnost RECMA byla založena v červnu 1991 v Paříži a je nezávislou společností, která publikuje širokou škálu reportů mediálních agentur v celosvětovém měřítku. Posláním RECMA je poskytovat referenční nástroje předním globálním inzerentům při jejich výběru mediálních agentur. RECMA shromažďuje a analyzuje data z více než 1400 mediálních agentur v 90 zemích.

RECMA Domestic Report
  Agency Quali-scores Profile
1 Knowlimits 24 Dominant
2 PHD 19 High
3 OMD 14 High
source: RECMA, 2023