KNOWLIMITS s náskokem vede žebříček RECMA Compitches 2021

Naše agentura byla oceněná pařížským institutem RECMA jako nejúspěšnější česká mediální agentura v žebříčku Compitches 2021. Na základě nově uzavřených tendrů jsme jako jediní v České republice získali známku A+.

Podle RECMA hodnocení v žebříčku Compitches 2021 agentura KNOWLIMITS získala 12 bodů za nově uzavřené tendry. Jako jediní v ČR jsme získali známku A+ a dostali se tak na první příčku. „Těší nás, že jsme byli v tendrech úspěšní a že jsme na Compitches 2021 žebříčku obsadili první místo. Je to pozitivní potvrzení toho, že se úsilí našich týmů vyplácí a v rozvoji služeb jdeme správným směrem,“ komentují umístění Markéta Dyllong a Petr Bažant, managing partneři KNOWLIMITS.

Klíčovými tendry, v kterých naše agentura uspěla a přispěly tak k bodovému hodnocení, patří KKCG (Sazka/Allwyn, MND), Cemio Switzerland, Fingo, XIXOIO, Maspex, KETODIET a jiné.

Pařížský institut RECMA je jedinou nezávislou organizací hodnotící mediální agentury v celosvětovém měřítku. V současné chvíli RECMA shromažďuje a analyzuje údaje od více než 1 400 agentur v 90 zemích světa. Jedním z kritérií, které RECMA sleduje, je úspěšnost mediálních agentur v tendrech.

RECMA Compitches 2021
Grades Balance Number points (wins minus depart) Media agency
 A+ +12 12-0 Knowlimits
A +7 9-2 OMD
B+ +5 8-3 PHD
source: RECMA, May 3, 2022