KNOWLIMITS se stává největší agenturou na trhu

Naše agentura se na základě žebříčku velikosti klientského portfolia stává nejsilnější agenturou v ČR. Pařížský institut RECMA vypočítal hodnotu našeho portfolia na 250 mil. eur. Tím se poprvé v historii stáváme jedničkou na českém mediálním trhu. 

Dle žebříčku Client Portfolio Growth z ledna 2022 vykazuje nárůst mediální hodnoty klientů agentury KNOWLIMITS 46 % a dosahuje tak hodnotu klientského portfolia 250 mil. eur.

„Stát se jedničkou na trhu bylo samozřejmě naše přání, ale nevěřili jsme, že se nám tak rychle splní. Je to pro celou agenturu a všechny týmy, které se na úspěchu podílí, obrovská radost. Všichni jsme pyšní na to, co jsme jako lokální agentura dokázali. Za velký narůst vděčíme našim klientům, kteří nám svěřují své reklamní rozpočty, a využívají stále více marketingových služeb, které nabízíme,“ dodávají Markéta Dyllong a Petr Bažant, managing partneři KNOWLIMITS.

Díky rozšíření portfolia klientů a úspěšné tendrové sezóně, kterou potvrzuje i prvenství v žebříčku Compitches 2021 se stáváme jedničkou na trhu mediálních agentur a nahrazujeme tak MEDEU.

Pařížský institut RECMA je jedinou nezávislou organizací hodnotící mediální agentury v celosvětovém měřítku. V současné chvíli RECMA shromažďuje a analyzuje údaje od více než 1 400 agentur v 90 zemích světa. Jedním z kritérií, který institut sleduje, je růst klientských portfolií mediálních agentur.

Client Portfolio growth
Rank CPV

Jan 2022

Czech REP Agency Client Portfolio Growth
Jul 2020 vs Jan 2022
Client Portfolio Values as at Jan 2022 Balance newbiz Jul 2020 til Jan 2022
1 Knowlimits 46% 250 79
2 OMD 4% 238 10
source: RECMA, May 20, 2022