Bohemia Kotlíkové se představily v prodejnách Albert

Skvěle odvedená práce agentury Knowinstore, která v prodejnách Albert vytvořila ojedinělý Shop in shop pro Bohemia Kotlíkové. Instalace byla úspěšně realizovaná ve třech různých lokalitách v České republice, kde originální formou představila veřejnosti tři lákavé příchutě Bohemia Kotlíkových od společnosti Intersnack, a.s.

Na přelomu října a listopadu Knowinstore instalovala ve vybraných prodejnách Albert takzvané Shop in shopy pro značku Bohemia Kotlíkové. Agentura pro svého klienta kompletně zrealizovala celou instalaci od kreativního konceptu, přes výrobu až po finální umístění a doplnění zboží přímo v provozovnách.

„Cílem realizace tohoto vystavení bylo zajištění výrazné vizibility a dostatečného množství výrobků na prodejní ploše. Jako ideální řešení jsme navrhli dominantní prvek – kotlík viditelný ze všech stran v kombinaci se čtyřmi prodejními stojany společně s TOP kartou a 3D prvky. Instalace byla vystavěná na podlahové samolepce, která vymezovala prostor na prodejní ploše,“ upřesnil Stanislav Smetana, Senior Key Account Manager Knowinstore.

Realizace proběhla v prodejnách Albert v Plzni, Brně a Praze-Štěrboholech v termínu 27. 10. – 9. 11. 2021.