Hračka roku 2021 zná své vítěze

Letos se uskutečnil v pořadí již čtrnáctý ročník soutěže Hračka roku, která vybírá a oceňuje nejlepší produkty pro děti všech věkových kategorií, a pomáhá tak nejen rodičům s výběrem těch nejkvalitnějších a nejzajímavějších hraček na našem trhu. Soutěž má také dobročinný rozměr. Letos podpořila Nadační fond Radost dětem, jenž od svého založení v roce 2011 pomohl více než šesti tisícům dětí z dětských domovů či s onkologickým, hematologickým nebo jiným dlouhodobým onemocněním.

Stejně jako v předchozích ročnících zaštítila agentura KNOWLIMITS veškerou organizaci soutěže i slavnostního vyhlášení vítězů, které se konalo 14. 10. v Restaurantu Žofín Garden. Absolutním vítězem letošního ročníku ankety, o němž rozhodla 6členná odborná porota společně s širokou veřejností, se stal INTERAKTIVNÍ MLUVÍCÍ GLÓBUS Z EDICE KOUZELNÉ ČTENÍ od společnosti Albi ČR a.s. Oceněny byly také další hračky v celkem šesti různých kategoriích. Jejich přehled naleznete na stránkách soutěže www.hracka-roku.cz.

Příjemnou atmosféru slavnostního předání podpořilo pěvecké vystoupení dětí z Talent Company či dua Michala a Deníse Bragagnolo, kteří zazpívali oblíbené muzikálové hity. „Během večera byla rovněž odhalena nová tvář trofeje pro vítěze. Našim cílem bylo, aby její design dokonale vystihnul poselství soutěže,“ uvedl Marcel Kubík, manažer Hračky roku.

Atraktivní odměna byla připravena také pro hlasující, kteří zodpověděli letošní anketní otázku. Autoři tří nejzajímavějších a nejoriginálnějších odpovědí na soutěžní otázku „Jaká byla vaše nejoblíbenější hračka v dětství“ získali dárkové poukazy k nákupu v prodejnách či e-shopech Království Hraček Bambule v hodnotě 5 000, 3 000 a 2 000 Kč. Poukázky si letos odnesli Jana Dopitová (1. místo), Standa Wolfram (2. místo) a Martina Ježková (3 místo). Jejich odpovědi si můžete přečíst na webu nebo facebookovém profilu soutěže Hračka roku.