KNOWLIMITS podpořila sbírku 100 kroků zpátky do života

Logistická společnost Gebrüder Weiss, která je dlouholetým klientem agentury KNOWCOMM (součást KNOWLIMITS), iniciovala letos na jaře sbírku, jejímž cílem byla podpora plnohodnotné realizace peer mentoring programu CZEPA v roce 2022. Do sbírky se zapojila i naše agentura.

Česká asociace paraplegiků (CZEPA) se zaměřuje na pomoc lidem, kteří žijí s trvalým omezením samostatného pohybu v důsledku trvalého poškození míchy. Peer mentoring program asociace představuje účinnou pomoc těm, kteří se s handicapem a náhlou nelehkou životní změnou musí vyrovnat a hledají motivaci a cestu zpět k aktivnímu a plnohodnotnému životu i s pohybovým omezením.

Cílem sbírky 100 kroků zpátky do života, za níž stojí Gebrüder Weiss tak bylo vybrat částku 220 tisíc korun na podporu programu a možnost realizace 100 návštěv u klientů asociace CZEPA. Pozitivní zprávou je, že se cílovou částku podařilo vybrat. Do sbírky se zapojily obchodní společnosti i individuální dárci z řad veřejnosti a aktivitu podpořila také naše agentura, která na podzim doplnila stávající částku do chybějící plánované výše, aby se program mohl uskutečnit.

Máme obrovskou radost, že máme skvělé klienty, kteří věnují svou pozornost a podporu lidem kolem sebe a také, že jsme se mohli zapojit i my. Více ve videu, za nímž stojí náš PR tým.