PR tým pro Laufen: 1. ročník architektonické konference

Značka Laufen, přední světový výrobce prémiového koupelnového vybavení a jeden z nejoblíbenějších klientů PR týmu KNOWLIMITS, letos uspořádala I. ročník konference Den švýcarské a české architektury. 

Akce, která se uskutečnila v pražském obchodním domě Máj, umožnila setkání renomovaných českých a švýcarských odborníků z oblasti architektury, ale také designu. Laufen jako lídr v oblasti koupelnového designu se světovými specialisty z kreativních oborů úzce spolupracuje, i proto se rozhodl pro uspořádání akce pro odbornou veřejnost. Co konference přinesla? V přednáškách světových architektů, z nichž někteří mají český původ, byla představena aktuální témata švýcarské architektury, nechybělo srovnání českého a švýcarského přístupu k výstavbě, ukázány byly nejaktuálnější projekty mluvčích i současné trendy odvětví, jakými je udržitelnost, práce s přírodními materiály nebo přístup k družstevnímu bydlení.

Naše PR oddělení zajistilo konferenci publicitu, jejímž výsledkem byla nejen skvělá novinářská účast z mainstreamových i oborových médií, ale také četné mediální výstupy. Zapojen byl také schopný natáčecí tým, který realizoval před akcí videopozvánku s moderátorem akce, architektem Peterem Bednárem.

Přímo na akci se tým postaral o realizaci spotů, které byly dále využity napříč sociálními sítěmi i v médiích, a také záznam celé akce.

V neposlední řadě se naše agentura ujala zajištění sponzorovaných odkazů na Českém rozhlasu a také mediálního partnerství s oborovými internetovými magazíny Czechdesign.cz, Designmag.cz či Archiweb.cz.

Jsme rádi, že jsme mohli být součástí I. ročníku, který dokázal propojit dva odlišné světy architektury, zprostředkoval zajímavá setkání odborníků a nabídnul inspiraci pro budoucí architektonické projekty. Těšíme se na další ročník!