Testování nové kolekce Hannah

V lednu jsme pro našeho klienta Hannah, výrobce outdoorového oblečení a vybavení, uspořádali zážitkový lyžařský Press Trip na Ještědu. Pro novináře jsme přichystali lyžovačku společně s Alešem Valentou, olympijským vítězem v akrobatických skocích na lyžích. Zážitkem pro účastníky byl i First Track, tedy soukromé ranní lyžování v ještědském Ski areálu bez přítomnosti veřejnosti. Press Tripu se zúčastnilo celkem 15 novinářů z klíčových lifestylových i oborových titulů.

Cílem Press Tripu byla prezentace kolekce pro jaro a léto 2018, Hannah však novinářům představil i novinky, které plánuje na další zimní sezónu. Stěžejním tématem společné večeře byly technologie a inovativní materiály. Novinářům byli k dispozici zástupci značky Hannah pro individuální rozhovory, mohli si také veškeré prezentované produkty osahat a ozkoušet.

Press Trip jsme pojali jako zážitkový. Novináři se svým doprovodem měli možnost zalyžovat si jak s Alešem Valentou, který poskytl rady ohledně techniky, tak se zástupci značky Hannah, od nichž získali informace ohledně nejvhodnějšího vybavení. Samozřejmostí bylo ubytování v příjemném hotelu v samotném centru Liberce i zajištění dopravy a veškerého vybavení. Těší nás, že celá akce byla pozitivně hodnocena jak ze strany našeho klienta, tak i zúčastněných redaktorů.

Lyžařský zimní Press Trip uzavřel celoroční spolupráci s českým výrobcem outdoorového oblečení a zároveň připravil agenturu na rok 2018, ve kterém plánujeme PR aktivity pro Hannah dále rozvíjet.