KNOWLIMITS potvrdila své vedení ve 4 prestižních žebříčcích

Za skvělý úspěch a ocenění našeho pracovního nasazení a celkové strategie považujeme potvrzení naší pozice lídra mezi mediálkami hned ve čtyřech prestižních žebříčcích hodnotících rok 2023. Pravidelné nezávislé analýzy trhu přinášejí mezinárodní organizace RECMA a COMvergence, ve kterých jsme na prvních příčkách bodovali už druhým rokem po sobě.  

 

Popáté v řadě jsme v rámci Domestic reportu společnosti RECMA obhájili titul nejúspěšnější české mediální agentury, která jako jediná drží už druhým rokem profil Dominant. V souhrnné analýze jsme získali 23 bodů a vedeme s výrazným náskokem před ostatními subjekty. Žebříček Domestic Report hodnotí výkony mediálních agentur v několika kritériích, jako jsou například získávání nového byznysu, velikost klientského portfolia, růstové momentum, získaná ocenění nebo změny a stabilita klíčových leaderů agentur v posledních třech letech.

Jedničkou na českém trhu zůstáváme i v žebříčku celkových aktivit mediálek Overall Activity Volume, který na základě hodnocení výkonnosti agentur pravidelně sestavuje RECMA. S celkovým podílem 15,6 procenta na trhu se hodnota našich aktivit za rok 2023 se vyšplhala na 287 milionů eur. Oproti roku 2022 jde o 27% nárůst.

Nadále jsme i největší mediální agenturou v Česku podle reportu Media Agency Billings Rankings & Market Sharesspolečnosti COMvergence. Objem našich mediálních služeb pro 145 klientů dosáhl za rok 2023 celkových 192 milionů dolarů – potřetí za sebou tak slavíme vedoucí postavení na trhu.

Loňský rok pro nás znamenal obhajobu prvenství také v oblasti mediálních tendrů. Podle žebříčku New Business Barometer společnosti COMvergence jsme na základě výběrových řízení vysoutěžili nový byznys v hodnotě 43,8 mil. USD.

Určitě bychom chtěli podtrhnout výborné nasazení celého našeho KNOWLIMITS týmu, který přináší standardně vysokou kvalitu služeb pro naše obchodní partnery a zakládá si přitom mimo jiné na flexibilním a proklientském přístupu. Ceníme si také toho, že podle hodnocení nezávislých společností se nám jako lokální agentuře daří být respektovaným soupeřem velkých síťových agentur, a dokonce je ve výsledcích předbíhat.

#1 Recma Domestic Report 2023 – profil Dominant držíme jako jediní v ČR

#1 Recma Overall Activity Volume 2023

#1 COMvergence Billings 2023

#1 COMvergence New Business Barometr 2023

Více informací o Knowlimits naleznete na našem webu nebo nás můžete kontaktovat.