Úspěch v CT100: Magazín ASKO Inspirace se umístil již po druhé

Společnost ASKO – NÁBYTEK patří k našim dlouholetým klientům. Spolupracujeme hned na několika projektech napříč komunikačními kanály. Vloni jsme přidali life-stylový magazín pro zákazníky názvem ASKO Inspirace. Ten už v prvním roce své existence zaujal odborníky z CT100 a skončil na třetím místě v kategorii „firemní magazíny pro zákazníky“. Úspěch slavil i letos, a to umístěním na skvělé čtvrté příčce.

Magazín ASKO Inspirace zákazníkům přináší nápady, jak zařídit svůj domov, rady renomovaných interiérových designérů nebo rozhovory s inspirativními osobnostmi nejen o jejich bydlení. Oproti klasickým letákům, od kterých společnost letos v létě v tištěné podobě kompletně upustila, se jedná o mix odlehčeného čtení o bydlení a tipů na nábytek, doplňky a dekorace ze sortimentu ASKO – NÁBYTEK. „ASKO Inspirace často prezentuje produkty v nečekaných souvislostech a barevných kombinacích na designově vytříbených fotografiích a v promyšlených fotopříbězích,“ vysvětluje Linda Jandová, editorka magazínu. Dodává, že posláním magazínu je prezentovat společnost ASKO-NÁBYTEK jako dokonalého partnera pro každého, kdo si chce vytvořit krásný a útulný život v jakémkoliv stylu.

Velký důraz je kladen nejen na obsahovou stránku, ale na celkový design magazínu, aby plnil svou funkci, kterou je v prvé řadě samotná inspirace. „Spolupracujeme s úspěšnými designéry, kteří poradí s jakýmkoliv představitelným problémem při zařizování domova. K rozhovorům zveme známé osobnosti z nejrůznějších oborů. Moderátorka Adéla Banášová, cukrář a porotce soutěže Peče celá země Josef Maršálek, krasobruslař Tomáš Verner, herečky Linda Rybová a Martha Issová a mnozí další nám dovolili nahlédnout nejen do jejich domovů,“ říká Linda Jandová s tím, že kmenový tým časopisu tvoří špičkoví fotografové a interiéroví designéři, které čtenáři znají z renomovaných magazínů o bydlení a životním stylu.

Magazín Inspirace si můžete prohlédnout na webové stránce www.asko.cz. Do budoucna plánujeme rozšíření z klasické magazínové podoby do formy blogu, kde využijeme vedle standardních článků také videoobsah a kde budou moci zákazníci ASKO – NÁBYTEK čerpat inspiraci v ještě větší míře.

Co je CT100

Žebříček „100 Nejvýznamnějších firem České republiky“ je prvním a současně nejdéle trvajícím projektem v oblasti vyhodnocování a udělování cen v oblasti české ekonomiky.