Kompletní PR servis pro Laufen CZ

Více než dva roky zajišťoval PR tým agentury Knowlimits kompletní PR servis pro společnost Laufen CZ. Ta vznikla v roce 1999 a nejen na českém a slovenském trhu, ale i v dalších státech střední a východní Evropy zastupuje značky Laufen, Roca a tradiční českou značku Jika.

Naším úkolem byla jak produktová komunikace s důrazem na kompletní řešení pro koupelny a průnik všech tří značek, tak komunikace korporátní. Pravidelně jsme realizovali tisková setkání v Laufen Prague Gallery, která byla propojena také s workshopy a těšila se velké účasti, a nechyběly ani press tripy. V loňském roce jsme uskutečnili dva zážitkové press tripy, kdy jsme společně s novináři navštívili výrobu ve Znojmě a Bechyni a v rámci doprovodného programu zajistili takové aktivity, jako je návštěva vinného sklípku nebo relaxace v lázních. Vedla media relations jsme pak pro společnost Laufen CZ připravovali také interní magazín Koupelnoviny. Jeho cílem bylo zaujmout řadové zaměstnance a jednoduše, věcně a čtivě je informovat o největších novinkách ve společnosti.

Další podrobnosti a úspěchy, kterých se nám společně s Laufen CZ podařilo dosáhnout v loňském roce, jsou k nahlédnutí ve shrnujícím videuhttps://bit.ly/LaufenCZ_case_study

Pro více informací kontaktujte Jakuba Koutka (email: koutek@know.cz, tel.: 774 547 902).