Řezáč startuje za Slavia pojišťovnu

Slavia pojišťovna založila svůj Sport Team, v jehož barvách startují zkušení i nadějní čeští běžci na lyžích v seriálu Visma Ski Classics. „Vedle spolupráce s profesionály je cílem týmu především podpora sportovních aktivit pro širokou veřejnost, ať už jde o běžkaření, vodácký sport nebo cyklistiku,“ vysvětluje Pavel Sehnal, majitel Slavia pojišťovny a iniciátor týmu.

PR tým agentury Knowlimits pro Slavia pojišťovnu zorganizoval v prosinci malou tiskovou konferenci, na které jsme představovali hlavní cíle nově založeného sportovního týmu. Zúčastnil se jí i Stanislav Řezáč, který je nejvýraznější postavou sportovního týmu Slavia pojišťovny. „Na lyžích závodím už od konce minulého století. Několikrát jsem vyhrál Jizerskou padesátku, nedávno o mně psali ve Švédsku – jejich unikátní Vasaloppet (pozn.: Vasův běh) jsem běžel už dvacetkrát. Je fajn, že jsme se v týmu potkali i s Klárou Moravcovou a Martinem Švarcem. Stejně jako já i oni ty dlouhé laufy milují a umí. Já pochopitelně spoléhám víc na letité zkušenosti, oni dva reprezentují mládí, dravost a v Klářině případě i půvab,“ říká Řezáč.

Knowlimits tak kromě dlouhodobého zastupování Slavia pojišťovny v médiích (korporátní, krizové komunikace, externí tiskový mluvčí) zodpovídá i za komunikaci sportovního týmu.

Pro další  informace o PR a komunikaci Slavia pojišťovny, prosíme, kontaktuje Jakuba Koutka (E: koutek@know.cz; M: + 420 774 547 902).