Velká výzva pro Instore – POS stojan pro Bohemia Kotlíkové

První třetina letošního roku pro nás byla velkou a zároveň příjemnou výzvou. Naše agentura byla oslovena k účasti ve výběrovém řízení na výrobu POS stojanu, který měl reprezentovat novinku letošního roku, bramborové lupínky Bohemia Kotlíkové. Výběrové řízení vyhlásila společnost INTERSNACK a.s. a spolu s námi se ho zúčastnily ještě další dvě agentury zabývající se výrobou a designem POS materiálů.

 

Výběrové řízení

Výběrové řízení probíhalo ve dvou kolech, během nichž byly předkládány jednotlivé návrhy. Úkolem bylo vytvořit kreativní návrh POS stojanu, jenž bude reflektovat povahu a specifický prodej bramborových lupínků Bohemia Kotlíkové. K zásadním požadavkům zadavatele patřily také praktičnost a snadná manipulace. S nároky jsme se úspěšně vypořádali a na základě našeho návrhu jsme byli vybráni pro realizaci POS stojanu.

 

Naše úspěšná realizace

Samotná realizace POS stojanu podle našeho návrhu trvala 12 dní. Rozhodli jsme se zvolit jednoduchý tvar se čtyřmi policemi a 3D prvkem umístěným na top kartě. Stojan je vyrobený z lepenky a grafika se tiskla metodou přímého tisku. Zároveň jsme mysleli na praktičnost a stojan navrhli tak, aby umožňoval snadné doplnění a jednoduchý odběr promovaného produktu. Důležité také bylo předejít poškození výrobků při manipulaci se stojanem, proto jsou v něm pevně umístěny. Pozitivní vlastností je i časová nenáročnost při jeho sestavování. Vybalování jednotlivých částí stojanu až po jeho složení zabere konstruktérovi jen 5 minut. Stojan je balený na plocho a police se zakládají do konstrukce jednoduchým vložením.

 

Stojan splnil očekávání

Naše realizace získala v INTERSNACK a.s. velice pozitivní ohlasy. „Stojan přesně splnil vše, co jsme od něj čekali. Je jasně rozpoznatelný od konkurence, vystihuje náš výrobek a v prodejnách v žádném případě nezanikne. Naopak, dokáže zaujmout,“ zhodnotil pan Martin Hořejší, Instore Activation Manager společnosti INTERSNACK a.s.

 

Psali o nás

Velmi si vážíme, že jsme byli společníky INTERSNACK a.s. vybráni pro realizaci POS stojanu a věříme, že takto úspěšných projektů bude přibývat. Zároveň nás velice potěšil odborný článek v časopisu Packaging Herald, který naše práce zaujala.