Třetí Dakar s Big Shock Racing

Leden 2017 byl pro nás výroční. Absolvovali jsme totiž už třetí Rallye Dakar s týmem Big Shock Racing/KM Racing a jeho jezdci Martinem Macíkem ml. (kamion) a Lukášem Kvapilem (motocykl). S profesionální závodní stájí Martina Macíka staršího spolupracujeme už přes tři roky a zajišťujeme kompletní PR servis. Nejen během nejslavnějšího a zároveň nejnáročnějšího závodu na světě, ale i po zbytek sezóny.

V průběhu Rallye Dakar médiím každodenně zprostředkováváme aktuální informace v rámci sportovního zpravodajství, připravujeme tematické materiály, rozhovory, organizujeme tiskové konference před i po závodu. Máme na starosti přípravu témat a obsahu pro tiskové zprávy, sociální sítě, newslettery nebo web. Řídíme distribuci fotek i videí, zajišťujeme spolupráci s mediálními partnery.

To vše se odehrává během 14 dní, kdy závodníci v Jižní Americe ujedou přes 9000 km v extrémních podmínkách a zažijí neuvěřitelná dobrodružství, která se nám daří během probdělých nocí věrně a zábavně zprostředkovávat všem fanouškům, kteří českým závodníkům drží palce.

Po zbytek roku řešíme publicitu pro Martina Macíka ml., pilota kamionu Liaz a zároveň tvář týmu. Spolupracujeme s lifestyle  časopisy, televizními pořady, rádii a usilujeme také o přesah do korporátní komunikace zaměřené na projekt „Rent Me!!!“, který nabízí pronájem závodní techniky. V rámci všech realizovaných aktivit dbáme na zviditelnění partnerů týmu.

Celkový počet mediálních výstupů          1 467

Celková mediální hodnota                         51,9 MIO Kč