Knowmedia se stává mediální agenturou RIXO.cz

Úspěch agentury Knowmedia přináší další zajímavou spolupráci. Od nového roku bude pro RIXO.cz zajištovat plánování a nákup inzertního prostoru pro televizní kampaně.

Společnost RIXO.cz se rozhodla od ledna 2023 přesunout svůj mediální rozpočet od svého stávajícího dlouholetého partnera a svěřit ho agentuře Knowmedia. Vedle jiných služeb bude jejím hlavním úkolem zajišťovat plánování a nákup inzertního prostoru pro televizní kampaně. Podle monitoringu AdIntel představovaly v roce 2021 hrubé mediální investice RIXO.cz objem cca 672 milionů Kč.

RIXO.cz je bezplatná online pojišťovací služba, která lidem srovná všechny typy pojištění. Srovnat a sjednat si na RIXO.cz lze povinné ručení, havarijní pojištění, pojištění majetku, pojištění odpovědnosti i životní pojištění. „Za dobu své existence se RIXO.cz stalo vyhledávanou a respektovanou online službou v oblasti pojištění. Věřím, že ve spolupráci s Knowmedia se nám podaří naši pozici ještě více posílit a současně rozšířit síť spokojených klientů,“ uvedl ke změně agentury Ondřej Hlásek, CMO RIXO.cz.