Hančovi představili novou podobu Farmy Vraňany

Vraňany Farma Hanč je největším producentem jahod a jahodníků u nás a zároveň je i průkopníkem ve využívání moderních technologií při jejich pěstování. V dubnu zde náš PR tým realizoval první tiskovou konferenci k příležitosti zahájení letošní farmářské sezóny a zároveň k představení nového konceptu celé farmy, která se rozšířila o největší farmářské centrum s bistrem ve středních Čechách. Manželé Hančovi novinářům také umožnili nahlédnout pod pokličku jedinečných metod pěstování a osvojit si know how správného sázení jahod.

Vraňanská farma rodiny Hančových se proslavila prodejem jahod, které pěstuje unikátní metodou. Ta umožňuje brzkou, ale zároveň i dlouhou sklizeň, která za přízně počasí trvá až 8 měsíců. Zahájení letošní sklizně bylo jedním z témat uskutečněné tiskové konference, kterou na farmě kompletně zajišťoval náš PR tým od počátečního návrhu konceptu, až po dopravu z Prahy a zpět. Zúčastnilo se jí celkem 40 novinářů z více než 30 mediálních titulů, mezi něž patřili také zástupci největších mediálních domů včetně televize. Tato akce zarezonovala médii i měsíce po jejím uskutečnění.

Tisková konference měla u novinářů velký úspěch nejen na místě, ale následně i v samotných médiích a odstartovala nabídky k individuálním spolupracím do dalších měsíců. Kromě standardních výstupů v tištěných a online titulech během tiskové konference vzniklo několik originálních videoreportáží, které se obratem objevily v předních českých zpravodajských médiích jako je CNN Prima News, ČT1, Novinky.cz nebo Idnes.cz.

Celou událostí novináře prováděli manželé Hančovi, spoluzakladatelé farmy, kteří je po oficiální části konference seznámili s moderními technologiemi, historií a chodem farmy a zrealizovali workshop sázení jahod. Hostem konference a jedním z řečníků byl také pan Ing. Arch. Jan Lapčík, který navrhl unikátní dřevostavbu, ve které se nachází farmářské centrum a bistro.