KNOWLIMITS obhajuje prvenství v RECMA Quali-pack Report

Naše agentura opětovně obsadila první příčku v aktuálním Quali-pack Reportu, který vydává pařížský institut RECMA, jediná nezávislá společnost hodnotící mediální agentury v globálním měřítku. KNOWLIMITS získala hodnocení „high profile“ a jako jediní v celé ČR jsme získali známku A+. S vysokým náskokem vedeme také v kategorii new-biz.

Společnost RECMA hodnotí agentury nejen podle výše obratu, ale především podle kvalitativních aspektů – vitality a struktury. Tyto aspekty zohledňují například přístup k novým tendrům, tedy schopnost přinášet účinná řešení, která zahrnují jak inovativní mediální strategii, tak i efektivní cenovou nabídku pro zadavatele. Jako další je zohledňována také účast v oborových soutěžích nebo typ klientů, pro které mediální agentura pracuje. Celkem je sledováno 18 kritérii. Hodnocení provádí pařížský institut RECMA třikrát ročně a tři roky po sobě s cílem umožnit dlouhodobé srovnání kvalitativních aspektů hodnocených agentur.

V nejaktuálnějším vydání RECMA Quali-pack Reportu naše agentura obhájila prvenství v žebříčku mediálních agentur v České republice. Získali jsme 16 bodů, tzv. „high profile“, a dosáhli tak nejvyššího stupně hodnocení mezi nezávislými i síťovými agenturami na českém trhu. Naše agentura si vede lépe z hlediska vitality, kde získala 10 bodů a obsadila tak první příčku.

„Těší nás, že jsme opětovně dosáhli na nejvyšší hodnocení v RECMA Quali-pack Reportu a ukázali, že naše hodnoty a přístup k práci a našim klientům jsou konzistentní. I nadále posilujeme a rozvíjíme naše týmy, abychom klientům mohli poskytovat komplexní a kvalitní služby,“ komentuje umístění Markéta Dyllong, managing partner KNOWLIMITS.