Stream z Designbloku pro agenturu CzechTrade

Státní agentura CzechTrade se účastnila Designbloku od 7. do 11. 10. 2020, aby propojila podnikatele s designéry. PR tým Knowlimits na akci zorganizoval a zajistil online stream DESIGN EXPORT TALKS – diskuze s úspěšnými výrobci a designéry.

CzechTrade od roku 2008 podporuje konkurenceschopnost českých firem řadou projektů. Jedním z nich je i CZECHTRADE | DESIGN PRO EXPORT, který podporuje inovace a vývoj nových výrobků za aktivního zapojení průmyslových designérů. Zároveň pro tyto nově vzniklé produkty zajišťuje i obchodní kontakty v zahraničí. Design totiž hraje zásadní roli pro úspěšný prodej produktu, zvláště pak pokud podnikatel chce exportovat. Z tohoto důvodu se také společnost aktivně účastní festivalu Designblok, kde lze na jednom místě potkat malé designéry, velká zkušená designová studia, menší výrobce, ale i značky s velkým jménem.

Online diskuzi o významu designu pro export – DESIGN EXPORT TALKS diváci mohli sledovat 8. 10. 2020 v 15:30 na Facebooku CzechTrade. Hosty online streamu byli Zuzana Sedmerová (CzechTrade), Matěj Coufal (Herrmann & Coufal), Václav Mlynář (BOMMA), Ondřej Zita (Master & Master) a David Karásek (Mmcité street furniture). Celou akci moderoval jeden ze členů PR týmu Knowlimits – Jiří Kolář.

Záznam diskuze je ke shlédnutí na: http://bit.ly/Design_Export_Talk

Pro více informací kontaktujte Jakuba Koutka (email: koutek@know.cz, tel.: 774 547 902).