Značka Hannah vzala redaktory za východem slunce

Netradiční press trip nachystala pro novináře z lifestylových a oborových médií česká outdoorová značka Hannah spolu s PR týmem Knowlimits. Na redaktory čekal dvoudenní výlet po hřebenech Krkonoš a vrcholem bylo pozorování východu slunce na nejvyšší české hoře Sněžce.

Prostřednictvím press tripů Hannah umožňuje redaktorům otestovat outdoorové vybavení a oblečení v praxi, blíže se seznámit s filozofií značky a zároveň tak upevňuje vzájemné vztahy. Účastníky vždy čeká zajímavý program a v tomto duchu byl nachystán i press trip do Krkonoš. Ten byl pojat netradičně od úplného začátku. Už samotnou pozvánku totiž novináři obdrželi ve formě pohlednice, která jim byla doručena do redakcí.

Celý program byl zaměřen na turistiku a nastaven tak, aby si účastníci mohli vychutnat krásy národního parku, otestovat svojí kondici a také vyzkoušet, jaké to je cestovat nalehko. Na dva dny si totiž měli sbalit pouze do batohu o objemu 28 litrů, kterým je Hannah na cestu vybavil, a vše si tak nesli tam i zpět na zádech.

První den byl na programu výšlap ze Špindlerovy boudy na jednu z nejvýše položených chat ve střední Evropě, Luční boudu, kde bylo zajištěné ubytování. Večer pak zpestřila komentovaná prohlídka Luční boudy, místního pivovaru a sádek s majitelem Stanislavem Benešem. Na závěr byla nachystaná prezentace, v rámci které byly představeny nejzajímavější kousky z nové kolekce.

Druhý den se nesl ve znamení brzkého vstávání. Už po čtvrté hodině ranní se vyráželo za východem slunce na nejvyšší českou horu a i přes studené počasí to byl pro mnohé výjimečný zážitek. Po snídani pak všechny čekal ještě závěrečný výlet zpět na Špindlerovu boudu.

Press tripu se zúčastnilo celkem 8 novinářů (s i bez doprovodu) z lifestylových a outdoor médií, kteří za dva dny zdolali 21 kilometrů skrze Krkonoše a celou akci hodnotí velmi pozitivně.

Video z press tripu najdete na: https://www.youtube.com/watch?v=rjrBmwBnNtg

Pro další informace se můžete obrátit na Jakuba Koutka (email: koutek@know.cz, tel.: 774 547 902).