Designblok: Kousek Asie v Prague Gallery společnosti Laufen CZ

Společnost Laufen CZ, s níž nás pojí už téměř rok příjemné spolupráce, přivezla na Designblok nová umyvadla ze série Kartell by Laufen. Designová kolekce inspirovaná servírovacími miskami pro čínské knedlíčky dim sum byla poprvé představena během jarních měsíců na milánském Design Weeku. V říjnu tak měli Češi jako vůbec jedni z prvních možnost prohlédnout si novinku v Prague Gallery naživo. Při této příležitosti navíc mohli tradiční asijskou specialitu, knedlíčky dim sum, i ochutnat. Naším úkolem byla kromě zajištění PR servisu také propagace akce na sociálních sítích a zajištění cateringu.

Designová umyvadla byla v galerii vystavena po celé konání Designbloku od 25. do 29. října. Během pátečního odpoledne a sobotního dne jsme navíc pro návštěvníky zajistili ochutnávku dim sum knedlíčků zdarma, o kterou se postaral tým skvělé restaurace Café Buddha. Abychom informace o plánované akci dostali do povědomí široké veřejnosti, využili jsme nejen klasické PR, ale také sociální sítě, a sice FB profil Prague Gallery – Art of Bathrooms. Jedná o naši vůbec první kampaň, kterou jsme pro Laufen CZ na sociálních sítích realizovali.

Od 24. do 27. 10. jsme na Facebooku uskutečnili celkem tři kampaně s cílem oslovit co největší počet relevantních uživatelů a informovat je o výstavě a plánované degustaci. V daném období se nám podařilo oslovit 276 280 uživatelů.